Uw aankoop retourneren

Uw aankoop retourneren

U heeft een bedenktijd van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Indien een radiator uit de verpakking is geweest kan het zijn dat de fabrikant aan ons verpakkingskosten berekent welk wij weer door kunnen berekenen naar u als klant.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. U dient het transport zelf te organiseren, wij komen het product niet bij u ophalen. Ook ruilen we product niet bij u om. Wij verzoeken u vriendelijk om gebruik te maken van het onderstaande retourformulier.

Zodra het product in goede staat door de radiatorendiscounter is ontvangen wordt het factuurbedrag m.b.t. de aankoop aan de consument terugbetaald. De Radiatorendiscounter gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u als consument heeft gebruikt, tenzij U instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor u als consument.

Producten die speciaal op maat en klantgericht worden gemaakt kunnen niet meer retour. Dit Geldt voor radiatoren in een speciale kleur en de JAGA radiatoren/convectoren en JAGA handdoekbeugels.

Download HIER het retourformulier en stuur dit ingevuld mee met het product.