U kunt alleen bestellingen in Nederland plaatsen op: radiatorendiscounter.nl

Ledenradiatoren

Alle ruimten heerlijk warm

Ledenradiatoren waren de eerste radiatoren die gemaakt werden. Ze danken hun naam aan de manier waarop ze gebouwd zijn. Een ledenradiator is opgebouwd uit verschillende segmenten, die ook wel leden worden genoemd. De verwarming is te herkennen aan deze rechtopstaande stalen platen, die onderling aan elkaar bevestigd zijn. Door het gebruik van deze platen, is het metaaloppervlak van een ledenradiator een stuk groter dan dat van een platte radiator. Dit maakt dat de paneelradiator veel warmte vasthoudt en afgeeft.

Voor- en nadelen ledenradiatoren

Een ledenradiator is niet alleen ideaal voor het verwarmen van grote ruimten. Ook voor in huis is het een radiator die alle ruimten heerlijk verwarmt.

Voordelen ledenradiator:

  • Produceert veel warmte
  • Tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren
  • Moderne varianten kunnen vaak zowel horizontaal als verticaal bevestigd worden
  • Ideaal voor een raampartij: vloerconsoles zijn leverbaar en de radiator belemmert het zonlicht minimaal
  • Veroorzaakt minder geluidsoverlast dan een paneelradiator

 

Nadelen ledenradiator:

  • De stalen platen van een ledenradiator steken uit, waardoor ze minder kindvriendelijk zijn (een radiator ombouw kan hierbij de uitkomst bieden)
  • Door de openingen tussen de stalen platen is de ledenradiator lastiger schoon te maken

 

Kom langs of bestel online!

Bij Radiatorendiscounter bestelt u online eenvoudig ledenradiatoren van het topmerk Jaga. Artikelen worden over het algemeen binnen 1-3 werkdagen overal in Nederland bezorgd. Komt u liever langs? Dan zijn wij u graag bij onze showroom in Drunen. Hier kunnen wij u advies geven over de radiatoren of vloerverwarmingssystemen voor u geschikt zijn. Hiernaast vindt u in onze showroom een groot deel van ons assortiment handdoekradiatoren en andere verwarmingssystemen.

Hulp bij installatie

Heeft u hulp nodig bij het installeren van uw ledenradiator? Geef dan eenvoudig aan bij uw bestelling of in de showroom dat u hulp zou willen bij de installatie. Wij zorgen vervolgens dat iemand de radiator bij u komt plaatsen.