Handdoekradiatoren

Praktisch in elke ruimte

Een handdoekradiator is ideaal omdat hij meerdere functies heeft. Niet alleen verwarmt hij de ruimte, ook kan hij eenvoudig gebruikt worden om handdoeken e.d. op te hangen en te drogen. De handdoekradiator hangt bij de meeste gezinnen in de badkamer, maar kan ook in andere ruimten zeer praktisch zijn. Zo kunt u in de keuken uw handdoek en theedoek gemakkelijk op een handdoekradiator kwijt. Of hang in de winter een deken over uw radiator in de slaapkamer, zodat hij lekker warm is als u naar bed gaat.

Ruim assortiment handdoekradiatoren

Bij Radiatorendiscounter zijn veel verschillende handdoekradiatoren verkrijgbaar. Zo zijn er radiatoren met ronde buizen, vlakke buizen en geheel platte handdoekradiatoren. De laatste variant wordt aan de voorkant voorzien van een extra buis waar u handdoeken overheen kunt hangen.

Houd bij het kiezen van een handdoekradiator altijd rekening met omvang en aard van ruimte waarin hij geplaatst wordt. Zo kiest u een radiator met het ideale formaat en met een capaciteit die past bij de te verwarmen ruimte.

Kom langs of bestel online!

Bij Radiatorendiscounter bestelt u online eenvoudig handdoekradiatoren van Jaga, Quinn en ons eigen huismerk. Artikelen worden over het algemeen binnen 1-3 werkdagen overal in Nederland bezorgd. Zoekt u uw radiator liever in de winkel uit? Kom dan langs bij onze showroom in Drunen. Hier kunnen wij u advies geven over welke radiatoren of vloerverwarmingssystemen voor u geschikt zijn. Hiernaast vindt u in onze showroom een groot deel van ons assortiment handdoekradiatoren en andere verwarmingssystemen.

Hulp bij installatie

Heeft u hulp nodig bij het installeren van uw handdoekradiator? Geef eenvoudig aan bij uw bestelling of in de showroom dat u hulp zou willen bij de installatie, en wij zorgen dat iemand de radiator bij u komt plaatsen. Onze specialisten staan altijd voor u klaar.