Designradiator

Designradiator als sfeermaker

Waar vroeger de nadruk lag op de functionaliteit van radiatoren, wordt nu ook steeds meer de aandacht gevestigd op het uiterlijk ervan. Met een designradiator hoeft uw verwarming niet meer weggestopt te worden. In plaats daarvan wordt het een sfeermaker in huis. Niet alleen in uw badkamer, maar bijvoorbeeld ook in uw woonkamer of keuken.

Ruim assortiment designradiatoren

Bij Radiatorendiscounter vindt u een ruim assortiment betaalbare designradiatoren. Zo bieden we zowel liggende (horizontaal) als staande (verticaal) radiatoren aan. De designradiatoren zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Bovendien zijn veel van onze radiatoren in een kleur naar wens leverbaar. Voor elke stijl en ruimte vindt u bij ons een passende designradiator.

Kom langs of bestel online!

U bestelt bij ons eenvoudig designradiatoren van de merken Henrad, Jaga en Dura, alsook ons eigen huismerk. Artikelen worden over het algemeen binnen 1-3 werkdagen overal in Nederland bezorgd. Liever eerst een kijkje nemen? Kom dan langs bij onze showroom in Drunen. Hier kunnen wij u adviseren over welke radiatoren of vloerverwarmingssystemen voor u geschikt zijn. Daarnaast vindt u in onze showroom een groot deel van ons assortiment designradiatoren en andere verwarmingssystemen.

Hulp bij installatie

Hulp nodig bij het installeren van uw designradiator? Onze adviseurs staan altijd voor u klaar. Geef eenvoudig aan bij uw bestelling of in de showroom dat u hulp zou willen bij de installatie, en wij zorgen dat iemand de radiator bij u komt plaatsen.