Bezorgen & Afhalen

Bezorgen & Afhalen

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Bij elk van onze producten vindt u een indicatie van de verwachte levertijd. Zodra u bij ons besteld heeft, gaan wij voor u aan de slag om te zorgen dat de producten zo snel mogelijk klaarliggen. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de levertijd van producten, dan kunt u altijd bellen met onze klantenservice.

Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

Heeft u ervoor gekozen om uw bestelling af te komen halen, dan nemen wij telefonisch of per mail contact met u op zodra uw bestelling binnen is. U kunt de producten dan tijdens de openingstijden van onze showroom in Drunen op komen halen.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten naar Belgie bedragen € 65,= 

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Om uw bestelling te bezorgen, werken wij samen met DPD en Transmission. Kleinere producten worden verzonden met de pakketservice van DPD. Grotere producten worden op pallets geleverd door Transmission.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Zodra de producten bij ons binnen zijn, nemen wij telefonisch of per mail contact met u op om een leveringsafspraak te plannen. De avond voor levering of ’s ochtends op de dag van levering ontvangt u van de vervoerder (DPD of Transmission) een e-mailbericht met de definitieve levertijden. Bij leveringen naar Belgie wordt vaak een 48 uurs levering aangehouden.